HISTORIEK

nv IBO wordt opgericht in december 1978. Tot einde 1981 is het bedrijf, gelegen te Mechelen, actief in de immobiliënsector.

Op 1 januari 1982 start nv IBO met de uitvoering van bouwwerken, met als werkterrein de industriële, de openbare en de residentiële sector.

Omwille van de snelle groei is het zoeken naar een nieuwe locatie een must. In 1985 worden de nieuwe kantoren en een werkplaats opgetrokken in Heffen (Mechelen). Een noodzakelijke uitbreiding met bijkomende kantoorruimte en werkplaatsen komt er in 1991.

nv IBO evolueert snel tot een middelgroot bouwbedrijf. De erkenning klasse 8 wordt bekomen in 1990.

In 1996 behaalt nv IBO de certificaten VCA** voor veiligheid en ISO 9001 voor kwaliteitsbeleid.

Met de start van het nieuwe millennium dringt een tweede uitbreiding zich op en krijgen de kantoren een nieuwe look. Boven op het
bestaande kantoorgebouw worden 2 extra bouwlagen gecreëerd en dit terwijl nv IBO volledig operatief blijft. Daarna zijn de verbouwingen van de 2 onderste bouwlagen aan de beurt en krijgt het geheel een nieuw jasje. Op 5 december 2003 wordt het totaal vernieuwde kantoorgebouw plechtig ingehuldigd.

VANDAAG

Vandaag is nv IBO een onafhankelijk, dynamisch, familiaal gestructureerd bouwbedrijf met een stevig fundament dat zowel actief is op de private als op de openbare bouwmarkt.

Wij hebben inmiddels een ruime (35j+) ervaring in de bouw van :

• kantoorprojecten
• utiliteitsprojecten
• industrieprojecten
• commerciële projecten
• residentiële projecten
• HORECA en recreatieprojecten
• Herbestemming van het religieus erfgoed.

Deze projecten voeren wij zowel uit in complete nieuwbouw als in verbouwing of renovatie, met inbegrip van alle afwerkingen en technieken.

Wij zijn ook steeds bereid om uw project in bouwteamformule en/of PPS, DBM of DBFM te onderzoeken.

Al deze werken kunnen wij aan dankzij ons gemotiveerd en dynamisch team van mensen die elk project op een zeer integere manier samen met u en uw bouwpartners tot een goed einde brengen.