International Building Organisation
Tel.: +32 15 27 70 36
Onze website maakt gebruik van cookies om de weergave te verbeteren.

Nieuws

Gemeentelijke Basisschool Spring in 't Veldeke is de nieuwe school in Sint- Agatha-Rode

Het nieuwe gebouw is multifunctioneel en voldoet aan de nieuwste bouwtechnische en pedagogisch-didactische eisen.

Meer

Mechelse aannemer IBO bouwt Rembertus

DSC 0697 kopie

Nog voor het winterbouwverlof start de Mechelse aannemer IBO met de werken voor Rembertus, de nieuwe zorgsite met een woonzorgcentrum en assistentiewoningen aan de Brusselsesteenweg in Mechelen. In de loop van 2020 zal Rembertus klaar zijn voor ingebruikname.

Meer

Nieuwe draagstructuur voor zwevend dak Sky Hall

Bouw nieuwe Huisartsenwachtpost van start

763

Het geheel moet tegen eind 2018 afgewerkt zijn en kost meer dan 1 miljoen euro. Ook het lokale Rode Kruis krijgt er een vaste stek.De officiële eerstesteenlegging werd voor de gelegenheid vervangen door het aandraaien van de laatste moer van de eerste kolom die de stalen structuur van het gebouw...

Meer

Voetbalchalet Sporting gaat tegen de vlakte

Afbeelding1

Op de Jubellaan is gestart met de sloop van de oude voetbalchalet van Sporting Mechelen. Onder het toeziend oog van de schepenen Walter Schroons en Koen Anciaux werden maandagmiddag de afbraakwerken in gang gezet.

Meer

Nieuwe vestiging Centrum voor Geestelijke gezondheid

IBO bouwt voor het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Waas en Dender (CGG Waas en Dender) een nieuwe vestiging op de Parklaan in Sint-Niklaas.

Meer

Chalet van Zennester is in september klaar

"Hoewel de werkzaamheden al ver gevorderd zijn, werd gisteren de symbolische eerste steen van het fonkelnieuwe chalet van voetbalclub Zennester Hombeek gelegd."

Meer

Kleuters onder de indruk van afbraak torenkraan

In de gemeentelijke basisschool 't Kofschip in Duffel is de torenkraan afgebroken die bijna een jaar lang op de speelplaats stond voor de bouw van nieuwe klaslokalen. Nu kan er gestart worden met de binnen- en buitenafwerking. Over twee maanden moeten leerlingen en leerkrachten kunnen verhuizen naar hun nieuwe klassen.

Meer

Voorlopige oplevering basisschool Klim-Op

attachment

In het kader van de Scholen van Morgen werd op 17 mei 2016 de basisschool "Klim-Op" te vilvoorde voorlopig opgeleverd.

Meer

Basisschool "De Spreeuwen" in de Architect

Baisisschool "De Spreeuwen" in Mechelen betreft de renovatie en transformatie van een voormalige kleurschool en kwam aan bod in de november-uitgave van "de Architect".

Meer